Rengöring - Aktuell information gällande Rengöring och städning
Rengöring i Luleå

Rengöring i Luleå

Totalt finns det 6 företag som erbjuder rengöring i Luleå och många av dessa har flera duktiga personer inom städning och rengöring. I Luleå kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på rengöring eller storstädning och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket företag som är bäst på att rengöra och har trevligast städare. Information och betyg om de som arbetar med rengöring i Luleå kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera företag i Luleå som tillhandahåller rengöring är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de håller på med. Innan du ringer till ett företag som erbjuder sig att städa och rengöra hos er bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som utför rengöring.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på rengöring i Luleå genom att kontakta någon städfirma nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på bra Rengöring i Luleå

Skurat i Norrland AB

Bergvikskurvan 11 D

973 31 Luleå

RENTAV Städ och Miljövård AB

Industrivägen 4

972 54 Luleå

Städ & Allservice

Brändö Kvarnväg 227

975 97 Luleå


Mer om att rengöra i Luleå

Drängen & Pigan Hushållsnära Tjänster HB

Axel Mårds Väg 24

975 92 Luleå

Lilja & Co

Prickgränd 7

973 41 Luleå

Ozonic

Handelsvägen 19

973 45 Luleå