Rengöring - Aktuell information gällande Rengöring och städning


Rengöring i Örebro

Rengöring i Örebro

Totalt finns det 11 företag som erbjuder rengöring i Örebro och många av dessa har flera duktiga personer inom städning och rengöring. I Örebro kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på rengöring eller storstädning och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket företag som är bäst på att rengöra och har trevligast städare. Information och betyg om de som arbetar med rengöring i Örebro kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera företag i Örebro som tillhandahåller rengöring är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de håller på med. Innan du ringer till ett företag som erbjuder sig att städa och rengöra hos er bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som utför rengöring.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på rengöring i Örebro genom att kontakta någon städfirma nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på bra Rengöring i Örebro

Allianceplus AB

Södra Vägen 14

Melys Servicetjänst

Svanåallén 2

Good Service

Drakenbergsgatan 1 A


Mer om att rengöra i Örebro

Globala Städ & Tjänst

Varbergagatan 199

Ekängen Konsult AB/Veterana

Adolfsbergsvägen 2-4

Bernhardson Städ AB

Idrottsvägen 29 A

Think Green Sweden

Köpinghultgatan 8


Ännu flera städfirmor i Örebro

STÄDAR´n i Örebro AB

Malmgatan 7

Larsson Flytt & Städ

Tybblegatan 74

Assisteria Hygienteamet AB

Virkesvägen 4


Ytterligare rengöring i Örebro

Fönsterputsteamet

Västra Vintergatan 202