Rengöring - Aktuell information gällande Rengöring och städning
Rengöring i Lidingö

Rengöring i Lidingö

Totalt finns det 6 företag som erbjuder rengöring i Lidingö och många av dessa har flera duktiga personer inom städning och rengöring. I Lidingö kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på rengöring eller storstädning och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket företag som är bäst på att rengöra och har trevligast städare. Information och betyg om de som arbetar med rengöring i Lidingö kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera företag i Lidingö som tillhandahåller rengöring är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de håller på med. Innan du ringer till ett företag som erbjuder sig att städa och rengöra hos er bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som utför rengöring.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på rengöring i Lidingö genom att kontakta någon städfirma nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på bra Rengöring i Lidingö

Torsviks Städ Trädgårds & Fastighetsskötsel AB

Box 708

181 07 Lidingö

Rmo Miljö och Lokalvård AB

Box 1179

181 23 Lidingö

A and B kvalitet Handelsbolag

Svalvägen 22 B

181 56 Lidingö


Mer om att rengöra i Lidingö

Lidingös Hemängel

Videvägen 6

181 65 Lidingö

Lokalia AB

Kyrkvägen 10

181 42 Lidingö

Eriks Universal Företagsservice

Lillåkersvägen 48

181 59 Lidingö