Rengöring - Aktuell information gällande Rengöring och städning
Rengöring i Saltsjöbaden

Rengöring i Saltsjöbaden

Totalt finns det 7 företag som erbjuder rengöring i Saltsjöbaden och många av dessa har flera duktiga personer inom städning och rengöring. I Saltsjöbaden kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på rengöring eller storstädning och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket företag som är bäst på att rengöra och har trevligast städare. Information och betyg om de som arbetar med rengöring i Saltsjöbaden kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera företag i Saltsjöbaden som tillhandahåller rengöring är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de håller på med. Innan du ringer till ett företag som erbjuder sig att städa och rengöra hos er bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som utför rengöring.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på rengöring i Saltsjöbaden genom att kontakta någon städfirma nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på bra Rengöring i Saltsjöbaden

AB Saltsjöbadens Städ- & Fastighetsservice

Ljuskärrsvägen 65

133 31 Saltsjöbaden

Saltis Städa Allservice

Svartkärrsvägen 28

133 32 Saltsjöbaden

Pamlis Clean Städbolag

Sikgatan 12

133 44 Saltsjöbaden


Mer om att rengöra i Saltsjöbaden

Julias Rent Hus AB

Mörtgatan 10

133 43 Saltsjöbaden

M Berglund Consulting

Sveavägen 20

133 34 Saltsjöbaden

Nordiska Parkettservice & Städ HB

Vinterbrinksvägen 33 C

133 32 Saltsjöbaden

Städservice Tamara Tsoi AB

Skotvägen 2

133 44 Saltsjöbaden