Rengöring - Aktuell information gällande Rengöring och städning


Rengöring i Södertälje

Rengöring i Södertälje

Totalt finns det 13 företag som erbjuder rengöring i Södertälje och många av dessa har flera duktiga personer inom städning och rengöring. I Södertälje kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på rengöring eller storstädning och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket företag som är bäst på att rengöra och har trevligast städare. Information och betyg om de som arbetar med rengöring i Södertälje kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera företag i Södertälje som tillhandahåller rengöring är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de håller på med. Innan du ringer till ett företag som erbjuder sig att städa och rengöra hos er bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som utför rengöring.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på rengöring i Södertälje genom att kontakta någon städfirma nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på bra Rengöring i Södertälje

Junnifart AB

Klockarvägen 92 B

Tobbes Städ Kärjes

Klockarvägen 133

Nagora Städservice

Rödbloms Gränd 52


Mer om att rengöra i Södertälje

Jog Fönsterputs&städ AB

Vatt-Annas Väg 19

A och B Städtjänster

Kottstigen 3

Dz Proffsstäd

Pärongränd 8

Hällboms Allservice

Långängsvägen 7


Ännu flera städfirmor i Södertälje

Tibs Städtjänst AB

Odalvägen 3

Lanolia Städ & Service AB

Virkesvägen 2

Pancevskis Städservice HB

Mariekällgatan 32 A


Ytterligare rengöring i Södertälje

Adepa Städ HB

Nydalavägen 138

Ceder Clean AB

Gråstensvägen 1

Prounarex

Fornhöjdsvägen