Rengöring - Aktuell information gällande Rengöring och städning


Rengöring i Sollentuna

Rengöring i Sollentuna

Totalt finns det 11 företag som erbjuder rengöring i Sollentuna och många av dessa har flera duktiga personer inom städning och rengöring. I Sollentuna kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på rengöring eller storstädning och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket företag som är bäst på att rengöra och har trevligast städare. Information och betyg om de som arbetar med rengöring i Sollentuna kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera företag i Sollentuna som tillhandahåller rengöring är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de håller på med. Innan du ringer till ett företag som erbjuder sig att städa och rengöra hos er bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som utför rengöring.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på rengöring i Sollentuna genom att kontakta någon städfirma nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på bra Rengöring i Sollentuna

Cool Städ

Bankvägen 1 A

Acel Städservice

Ribbings Väg 61

Clean Now Stockholm AB

Brunkebergsåsen 26 B


Mer om att rengöra i Sollentuna

Efecta Service AB

Turebergs Allé 2

K KS Renovering

Sollentunavägen 185

Atiram Service

Västervägen 15

Triniti Städ

Ribbings Väg 9 B


Ännu flera städfirmor i Sollentuna

Megamini AB

Linnés Väg 176

Reyes Städservice

Kaveldunsgränd 18

Rotebro Städservice

Skälbyvägen 5


Ytterligare rengöring i Sollentuna

Jr Service

Allévägen 78