Rengöring - Aktuell information gällande Rengöring och städning


Rengöring i Solna

Rengöring i Solna

Totalt finns det 9 företag som erbjuder rengöring i Solna och många av dessa har flera duktiga personer inom städning och rengöring. I Solna kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på rengöring eller storstädning och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket företag som är bäst på att rengöra och har trevligast städare. Information och betyg om de som arbetar med rengöring i Solna kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera företag i Solna som tillhandahåller rengöring är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de håller på med. Innan du ringer till ett företag som erbjuder sig att städa och rengöra hos er bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som utför rengöring.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på rengöring i Solna genom att kontakta någon städfirma nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på bra Rengöring i Solna

Spiros Städtjänst HB

Hagalundsgatan 22

Mellansvenska Städ AB

Banvaktsvägen 24

Adena Clean AB

Skytteholmsvägen 2


Mer om att rengöra i Solna

Futura Service AB

Östervägen 4

Stockholm Support & Städ AB

Ryttargatan 3

Stockholms Hemstäd AB

Råsundavägen 72

Samhall

Dalvägen 28


Ännu flera städfirmor i Solna

Care Rent AB

Västra Vägen 5 A

Ics International Cleaning Services AB

Huvudstagatan 5