Rengöring - Aktuell information gällande Rengöring och städning


Rengöring i Spånga

Rengöring i Spånga

Totalt finns det 12 företag som erbjuder rengöring i Spånga och många av dessa har flera duktiga personer inom städning och rengöring. I Spånga kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på rengöring eller storstädning och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket företag som är bäst på att rengöra och har trevligast städare. Information och betyg om de som arbetar med rengöring i Spånga kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera företag i Spånga som tillhandahåller rengöring är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de håller på med. Innan du ringer till ett företag som erbjuder sig att städa och rengöra hos er bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som utför rengöring.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på rengöring i Spånga genom att kontakta någon städfirma nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på bra Rengöring i Spånga

Svan Städ KB

Solhöjdsslingan 36 B

Natureway

Hällbybacken 23

Irastäd AB

Mellingebacken 8


Mer om att rengöra i Spånga

Ergonomia Clean Partner AB

Dagsverksvägen 157

Jc Miljöstäd AB

Holmingegränd 43

Monkans Bygg & Städ

Degerbygränd 8

Konstant Städ AB

Ovanbygränd 12


Ännu flera städfirmor i Spånga

Evgenia Städ AB

Fältvägen 32

Fantasma

Hjulsta Backar 27

Rkf Clean

Skäftingebacken 34


Ytterligare rengöring i Spånga

Fru Melins Mjölkmagasin

Sörgårdsvägen 78

Lokalvårdtjänsten Stockholm AB

Svennebygränd 9