Rengöring - Aktuell information gällande Rengöring och städning
Rengöring i Umeå

Rengöring i Umeå

Totalt finns det 8 företag som erbjuder rengöring i Umeå och många av dessa har flera duktiga personer inom städning och rengöring. I Umeå kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på rengöring eller storstädning och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket företag som är bäst på att rengöra och har trevligast städare. Information och betyg om de som arbetar med rengöring i Umeå kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera företag i Umeå som tillhandahåller rengöring är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de håller på med. Innan du ringer till ett företag som erbjuder sig att städa och rengöra hos er bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som utför rengöring.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på rengöring i Umeå genom att kontakta någon städfirma nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på bra Rengöring i Umeå

UmeFresh Städservice

Moritzvägen 1 A

903 42 Umeå

Carolas Städservice

Kasamark 311

905 86 Umeå

Tm Rent AB

Umestan Företagspark

903 47 Umeå


Mer om att rengöra i Umeå

Samhall AB

Umestan Företagspark 221

903 47 Umeå

Bra Städ Umeå

Umestan Företagspark

903 47 Umeå

Städakuten i Umeå AB

Timotejvägen 59

901 31 Umeå

L & S Städ

Umestan Företagspark 33

903 47 Umeå


Ännu flera städfirmor i Umeå

Hemtrivsel

Norra Obbolavägen 131 B

904 22 Umeå