Rengöring - Aktuell information gällande Rengöring och städning


Rengöring i Hisings Backa

Rengöring i Hisings Backa

Totalt finns det 10 företag som erbjuder rengöring i Hisings Backa och många av dessa har flera duktiga personer inom städning och rengöring. I Hisings Backa kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på rengöring eller storstädning och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket företag som är bäst på att rengöra och har trevligast städare. Information och betyg om de som arbetar med rengöring i Hisings Backa kan man oftast hitta via nätet.

Då det finns flera företag i Hisings Backa som tillhandahåller rengöring är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de håller på med. Innan du ringer till ett företag som erbjuder sig att städa och rengöra hos er bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som utför rengöring.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på rengöring i Hisings Backa genom att kontakta någon städfirma nedan eller kolla vidare på nätet:


Tips på bra Rengöring i Hisings Backa

A & O Städservice AB

Exportgatan 47 B

Seffo AB

Rimmaregatan 4

Rose Städ & Hemtjänst

Julias Gata 101


Mer om att rengöra i Hisings Backa

Doti Servicepartner AB

Legendgatan 42

Diversey Sverige AB

Backa Bergögata 7

Städgruppen i Göteborg AB

Backa Bergögata 10

Akrobat Städ & Fönsterputs

Exportgatan 17


Ännu flera städfirmor i Hisings Backa

Glans Städ

Sagogången 12

Agga Wios Entreprenad AB

Rimmaregatan 4

Götalands Lokalvård AB

Backa Strandgata 16